EEN FINANCIËLE BIJDRAGE VOOR JOUW CULTURELE INITIATIEF

De culturele

kwartiermakers

ZIJN JOUW SPARRINGSPARTNERS

De kwartiermakers zijn de regionale sparringpartners waarmee je culturele ideeën kunt bespreken en ontplooien. Is je culturele idee vernieuwend en innovatief? En zorgt het voor kruisbestuiving, maar heeft het nog wat verfijning nodig? Schakel  onze ervaren kwartiermakers in en kom samen tot een concreet idee, voordat je het indient bij de culturele hotpot.

Tren van Enckevort

“Nieuwe culturele ideeën tot leven wekken.”

Als kind kreeg ik al muziekles in het oude Gasthoês, waar ik mijn eerste noten leerde. Inmiddels heb ik van muziek mijn beroep kunnen maken en ben ik als muzikant, arrangeur en producent betrokken bij diverse projecten. Als kwartiermaker wil ik graag mijn kennis delen en meedenken, om zo in samenwerking nieuwe culturele ideeën  tot leven te wekken.

Pieter-Nic van den Beuken

“Blijven ontwikkelen in welke vorm dan ook.”

Als voormalig jongerenwerker  in Horst aan de Maas ontwikkelde ik in samenwerking met anderen culturele activiteiten om maatschappelijke doelen te  bereiken. Zo stond ik mede aan de basis van Kukeleku en het OP-Festival en ben ik nu nog steeds actief betrokken in een tal van projecten.  Als kwartiermaker denk ik graag mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen in welke vorm dan ook.

TOP