EEN FINANCIËLE BIJDRAGE VOOR JOUW CULTURELE INITIATIEF

Hier vind je alle gehonoreerde projecten die ondersteunt worden door de Culturele Hotpot. Het betreft projecten die nog gaan komen en het culturele landschap in Horst aan de Maas verbreden en vernieuwen.

Pop-Up Festival

De Muzikantine | april t/m juli 2024

De Muzikantine gaat met een Pop-Up Festival langs 4 kernen in Horst aan de Maas. In deze kernen wordt met een podiumtruck letterlijk de livemuziek naar het dorp gebracht.

Onze culturele bijdrage: € 8500,-

Horster Revue 2024 "D'n tied zal 't liere"

De Muzikantine | 10 april t/m 28 april 2024

De Horster Revue vindt iedere 5 jaar plaats. Bij de editie van de revue 2024 wordt een nieuwe weg ingeslagen met als thema vernieuwen, samenwerken en educatie om de toekomst en continuïteit van de Horster revue mede te borgen.

Onze culturele bijdrage: € 10000,-

Ingepakt

PSW | 30 mei t/m 23 juni 2024

Er wordt een grootschalig kunstproject neer gezet van mensen met en zonder beperking in De Mèrthal in Horst. Het gaat om een reeks van 15 theatervoorstellingen plus een expositie van beeldende kunst en videokunst. Hierbij werken mensen met een beperking, die bij PSW creatieve dagbesteding volgen, samen met professionals uit de cultuurwereld.

Onze culturele bijdrage: € 10000,-

ORKESTR GKW-I

Verwacht voorjaar/zomer 2024

ORKESTR GKW-I is een audiovisueel gesamtkunstwerk waarin muziek, film en theater samenkomen op een buitenaardse locatie, de kraters van Tienray.

Onze culturele bijdrage: € 10000,-

De culturele hotpot wordt ingezet als financiële bijdrage  aan culturele projecten tot een maximum van 50% van de totale projectkosten.

Per goed bevonden aanvraag wordt een minimum bedrag van € 1.000,-  en een maximum bedrag van € 10.000,- toegekend als financiële bijdrage.

TOP